perjantai 21. helmikuuta 2014

Kertomattomia kertoja

Olen siis käynyt viimeaikoina useastikkin talilla, mutta en ole kerennyt kirjoittamaan tänne. Tähän olen nyt kirjoittanut muutaman kerroista

Sunnuntai 9.2.2014
Tuolloin minula oli tunti Brändillä, ja harvinaista kyllä, myös pikkusiskoni oli ratsastamassa kanssani. Ensin hän ratsasti ja ''verrytteli'' Brändin puolestani. Sitten kun minä nousin ratsaille, se oli jo vertynyt ja pytyimme aloittamaan ravaamisen miltein heti. Ratsastimme pääty-ympyrällä ravia ja teimme mm. pohkeenväistö harjoituksia.

Tiistai 18.2.2014
Tiistaina kävin ratsastamassa yksin kentällä, mentiin aluksi perus harjoituksia ja sitten laukattiiin ja ravattiin, Brändi oli kyllä todella energinen.

Perjantai 21.2.2014
Eilen kävin talilla auttamassa tallinjohtajaa tallin siivouksessa. Minulla oli kolulussa liikuntapäivä, jolloin oli koulua vain 8-11, joten pääsin aikaisin tallille. Silellä sitten autoin tallin omistajaa siivoamaan tallin, minä tyhjensin juomakupit, putsasin ruoka- ja juomakupit sekä suolakivet. Sitten täytin juomakupit ja lakaisin lattian. Lopuksi haimme hevoset sisälle ja ruokimme ne. Että semmoista puuhailin eilen.

Tähän piti tulla kuva minusta ja Brändistä maastossa, 
mutta arvatkaas kuka ei löytänyt sitä kuvaa koneelta, minä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti